Producten & Diensten Onze oplossingen op maat voor u

De voordelen van e-invoicing worden te vaak enkel berekend door een vergelijking te maken van papier- en zegelkosten tegenover het elektronische Debiteuren (AR) proces. Leveranciers moeten rekening houden met het volgende:

Verwerkingtijd per cyclus
Arbeidstijd
Verbeteren van de relatie met de klant
Vermindering van de archiveringskosten
Efficiëntie door integratie van bedrijfsprocessen
Milieuvriendelijk
Verbeterde foutafhandeling
Snellere audits
...

Voor de leveranciers ligt de toegevoegde waarde niet alleen bij het vervangen van print- en versturingsopdrachten, maar ook bij het verhogen van het aantal facturen en de kwaliteit ervan.

Vanuit het perspectief van de leverancier, wordt e-invoicing verbonden aan elektronische inkopen. Dit is belangrijk omdat bedrijven niet in staat zijn te factureren vooraleer de bestelde producten afgeleverd zijn. Om leveringen te kunnen synchroniseren met facturatie, is het essentieel om real-time inzicht te hebben over zowel de bestelling- en facturatieprocessen. Het handmatig beheer van deze processen laat ruimte voor fouten aan beide kanten, die uiteindelijk het factureren evenals het betalen ervan vertraagt. De integratie van de 3ECS voor het beheer van leveranciersbestellingen en van het facturatieproces garandeert correcte facturen. Deze automatisering vermijdt ook onnodige en tijdrovende procedures zoals leveringsdatumonderzoek, factuur goedkeuring en het genereren van betalingsherinneringen of creditnota’s.

3ECS zal zorgen voor de levering van de facturen die in het betalingssysteem van de leverancier werden aangemaakt. U hoeft als leverancier dan geen onnodige procedures op te starten. 3ECS is uw garantie voor de authenticiteit, integriteit, leesbaarheid en controleerbaarheid van uw facturen.

Vragen? Neem contact met ons op!

+32 2 705 22 10

+32 2 705 42 32

info@3ecs.be

101 Colonel Bourg straat, B-1030 Brussel.

Veldnaam mag niet leeg zijn.

Telefoon veld mag niet leeg zijn.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GRATIS Setup // Gratis updates // Beschikbaar 24/7 Documentondertekening - Start uw gratis proefabonnement vandaag!