Producten & Diensten Onze oplossingen op maat voor u

Elektronische facturatie is niet alleen goed voor aankopers, het bespaart ook tijd en geld aan leveranciers. Het maximaliseren van het aantal leveranciers dat elektronische facturen kan indienen, zal uw organisatie toelaten haar besparingen te optimaliseren dankzij e-invoicing. Het is van uiterst belang dat e-invoicing gemakkelijk te gebruiken is; E-invoicing levert zeer duidelijke voordelen voor uw bedrijf. De vraag is niet of dat leveranciers de overstap zullen zetten, maar wel wanneer en hoe ze dit zullen doen.

Ons 3ECS e-invoicing portaal geeft uw leverancier de mogelijkheid om zich aan te melden in een beveiligde omgeving en facturen op elektronische wijze in te dienen. Er bestaan dus geen significante integratie-obstakels om uw leverancier aan boord te krijgen. Ons systeem is geen vervanging van uw bestaande boekhoudsystemen. Het is ontworpen om samen met uw bestaand boekhoudingssysteem te werken, ongeacht wel dataformaat u dan ook gebruikt.

Ten opzichte van papieren facturen zal uw leverancier de vele extra voordelen van een 3ECS e-invoicing oplossing ontdekken. De meest voor de hand liggende is het verminderen van zijn verzendingskosten. Bovendien kan een geautomatiseerd elektronisch systeem materiële kosten en kosten voor handmatig invoer drastisch verlagen:

Geen print-outs
Geen print accessoires zoals inktpatronen
Geen briefpapier en enveloppen
Geen verzendkosten (werkuren en postzegels)

Uw leveranciers kunnen kiezen op welke wijze ze hun facturen en informatie willen versturen. Opties zijn onder andere:

3ECS Light: webformulieren - een eenvoudige optie voor leveranciers om hun facturen in te dienen via ons online portaal.

3ECS Invest: Web File Upload - Een door de leverancier aangemaakt bestand (XML, XLS of CSV) opslaan in onze e-invoicing oplossing.

Vragen? Neem contact met ons op!

+32 2 705 22 10

+32 2 705 42 32

info@3ecs.be

101 Colonel Bourg straat, B-1030 Brussel.

Veldnaam mag niet leeg zijn.

Telefoon veld mag niet leeg zijn.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GRATIS Setup // Gratis updates // Beschikbaar 24/7 Documentondertekening - Start uw gratis proefabonnement vandaag!