Producten & Diensten Onze oplossingen op maat voor u

Samen zullen wij uw leveranciers inlichten en laten intekenen op uw project. Enkele dagen later kunnen uw leveranciers hun eigen e-facturatiesysteem ontvangen en gebruiken. De verbinding kan zeer snel van start gaan.

De 3ECS oplossing vereist geen grote investeringen en biedt u:

Geruststelling
Kostenbesparing tot 70%
100% compatibiliteit met de Belgische en Europese wetgeving
Tijd om u concentreren op andere taken met toegevoegde waarde dan het manueel hanteren van facturen
Een beveiligde omgeving om elektronische facturen uit te wisselen

Het is van essentieel belang om te weten dat onze oplossingen probleemloos kunnen samenwerken met elke bestaande ERP (Enterprise Resource Planning) toepassing. U kiest zelf in welk dataformaat u de gegevens wenst te ontvangen alvorens het op te laden in uw ERP-systeem.

Ons professioneel Services-team dient u de nodige hulp om een succesvolle, end-to-end 3ECS oplossing te implementeren in uw facturatieproces. Ook zorgen wij ervoor dat deze op tijd geleverd zal worden en zeer snel operationeel zal zijn.

Met onze 100% aanpasbare oplossingen is het een kinderspel om e-invoicing in uw bedrijf te implementeren, ongeacht welke ERP (Enterprise Resource Planning) toepassing u ook gebruikt. Binnen enkele dagen zult u aan de slag kunnen gaan met onze oplossing. Onze On-Boarding diensten zullen er voor zorgen dat uw klanten en / of leveranciers zich ook zullen ontdoen van papieren facturen en 100% voor e-invoicing zullen gaan.

Maar dit is niet alles. Ons support-team zal u ondersteunen en uw vragen beantwoorden tijdens de gehele duur van onze medewerking.

Vragen? Neem contact met ons op!

+32 2 705 22 10

+32 2 705 42 32

info@3ecs.be

101 Colonel Bourg straat, B-1030 Brussel.

Veldnaam mag niet leeg zijn.

Telefoon veld mag niet leeg zijn.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GRATIS Setup // Gratis updates // Beschikbaar 24/7 Documentondertekening - Start uw gratis proefabonnement vandaag!