FAQ - Veelgestelde vragen

E-invoicing is de elektronische overdracht van factuurgegevens tussen handelspartners - de leverancier en de aankoper.
De voordelen van e-invoicing zijn duidelijk:
Snel
Veilig
Kosten baten
Elke elektronisch factuur wordt verwerkt op dezelfde manier. U hebt keuze tussen het gebruiken van uw databestand of het gebruiken van ons portaal om uw factuur op te laden.
Zodra uw factuur wordt aangemaakt en digitaal ondertekend is in ons systeem, ontvangt uw klant een bericht met het gegevensbestand en het digitaal ondertekende PDF bestand.
Onze website wordt beschermd door het SSL-certificaat. Dit betekent dat de gegevens worden gecodeerd om een veilige omgeving te garanderen voor onze 3ECS oplossingen.
Er zijn geen systeemvereisten. E-invoicing is geen vervanging van uw bestaande boekhoudsystemen. Het is ontworpen om samen met uw bestaand systeem te werken , ongeacht welk dataformaat u dan ook gebruikt.
Door te kiezen voor ons 3ECS web upload, kunt u meerdere facturen tegelijkertijd verzenden zonder handmatige tussenkomst van uw personeel.
Het is mogelijk om elektronische facturen te ontvangen en te verzenden zonder dat uw commerciële partners dat doen. Dit beperkt wel de effectiviteit van het proces, maar toont zich nog steeds gunstig voor u in het besparen van kosten en tijd. Aan u om uw commerciële partners er van te overtuigen om e-invoicing te gebruiken voor een winst in beide uw productiviteit.
GRATIS Setup // Gratis updates // Beschikbaar 24/7 Documentondertekening - Start uw gratis proefabonnement vandaag!