Producten & Diensten Onze oplossingen op maat voor u

Veel bedrijven zetten zich in voor een vermeerdering van ERP-crediteuren (Account Payable) processen om zoveel mogelijk up-front bedrijfsprocessen uit te voeren. Dit is typisch een deel van de financiële waardeketen die over het hoofd gezien wordt vanuit technologisch oogpunt. Een aankoper heeft zelden een volledig overzicht van de winst die door e-invoicing gemaakt kan worden, rekening houdend met deze volgende voordelen:

Volledig papierloos
Verkort cyclustijd
Vermindering van het aantal fouten
Betere prognoses
Betrouwbaarder
Lagere archiveringskosten
Efficiëntie door integratie van bedrijfsprocessen
Verwerkingskosten verlaagd tot 70%
Snellere audits
...

Voor de aankoper betekent e-invoicing papierloos werken, verkorten van de cyclustijd door het verwijderen van fysieke facturen. Handmatige werklast houdt de kosten van (AP) processen onnodig hoog. Vooral in onze huidige conjunctuur, kunnen we ons niet veroorloven om dure facetten in onze businessprocedures te laten bestaan.

De voordelen van elektronische facturatie zijn duidelijk: het is sneller, goedkoper, betrouwbaarder en het schakelt de inefficiënties van papier en handmatige behandeling uit. Het overschakelen van papier naar elektronisch facturen heeft een significante impact op het betalen van de rekeningen. Het verlaagt de verwerkingskosten tot 70%.

Elektronische facturatie helpt de efficiëntie en effectiviteit van het (AP) proces te verbeteren.

De implementatie van een e-invoicing oplossing is snel en relatief eenvoudig. E-invoicing protocollen zijn nu al zeer gebruiksvriendelijk.

Vragen? Neem contact met ons op!

+32 2 705 22 10

+32 2 705 42 32

info@3ecs.be

101 Colonel Bourg straat, B-1030 Brussel.

Veldnaam mag niet leeg zijn.

Telefoon veld mag niet leeg zijn.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GRATIS Setup // Gratis updates // Beschikbaar 24/7 Documentondertekening - Start uw gratis proefabonnement vandaag!